Oğlaklı Köyü Mezrik Mezrası İlkokulu
OĞLAKLI MAH. MEZRİK KÜME EVLERİ OĞLAKLI KÖYÜ MEZRIK MEZRASI ILKOKULU BLOK NO 15 BAĞLAR / DİYARBAKIR

VİZYON

Tüm öğrencilerimize bilgiye ulaşma yolunu öğreterek, kendine güvenen bireyler olmalarına fırsat tanımak, güçlü değer yargıları, hümanist duyguları, demokrasiyi özümsemiş ve 21.yüzyılın değişimlerine cevap verebilecek donanımı kazandırarak hayata hazırlamaktır. Çevresine bilim, eğitim, çalışma, başarma ve toplumsal sorumluluk bilinci geliştiren kurum olarak örnek olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında çözümü arayan ve adaletin yolundan asla ayrılmayan, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan kendini ve etrafını yenileyen, ve kendi değerlerini de koruyan nesil yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

NORMAL ÖĞRETİM